select your language       Welcome Bienvienido Arriverderci Wilkommen Bienvenue Welkom

 

                            PENSION PITSTRA     

Bed and Breakfast

Zwemmen bij de WATERHOORN

Holenweg 14e, 1624 PB Hoorn

               ZWEMPLEZIER VOOR ALLE LEEFTIJDEN...

Slechte zomers, barre winters. Ze bestaan niet meer in De Waterhoorn. Sportief bewegen, lekker luieren, eindeloos ontspannen, het kan 362 dagen per jaar. Voor wie baantjes wil trekken is er het 25 meter lange wedstrijdbad. In het doelgroepenbad kan door een beweegbare bodem elke gewenste waterdiepte worden bereikt voor bijvoorbeeld zwemlessen, ouder- en kindzwemmen of aqua-joggen.

Voor het uitbundige waterplezier kan men terecht in het recreatiebad met fonteinen, een 72 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek, rivier, whirlpools en uitzwembassin. Voor de allerkleinsten en de kleuters is er, veilig afgeschermd van alle onstuimigheid, een apart peuter- en kleuterbad met een eigen glijbaantje en waterspuitende beren (binnen en buiten). Is het allemaal een tikkeltje te wild of niet warm genoeg? De Waterhoorn heeft bovendien de beschikking over drie kruidenbaden met een watertemperatuur van elk 37 graden Celsius en drie stoombaden. In alle rust bijkomen kan. Het subtropisch oord kent naast een prachtige zonneweide, talloze verrassende hoekjes om te luieren, te lezen, of te genieten van de heerlijke hapjes en drankjes uit het restaurant. Sterrenhemels, lijnverlichting en bubbelzuilen zorgen voor een sfeervolle verlichting. Op en top ontspannen, terwijl de kinderen zich geen moment vervelen.

Vanzelfsprekend beschikt het zwembad over de nieuwste faciliteiten die van een ultramodern zwembad mogen worden verwacht. De kleedkamers, toiletten en aankleedtafels zijn ruim en overzichtelijk. Haardrogers, spiegels en kaptafels voor uw persoonlijk verzorging. Ook zijn er voldoende kluisjes aanwezig om uw waardevolle spullen in op te bergen.

Al met al de moeite waard om eens een bezoekje te brengen, want alles is aanwezig voor vele uren waterplezier voor alle leeftijden.

Meer informatie over Zwemparadijs de WATERHOORN

Meer informatie over Hoorn:

Jan Pieterszoon Coen
Stoomtram Hoorn
Museum van de 20e eeuw
Oud Hoorn
Statenlogement Hoorn
Zwemmen in Hoorn

Voor inlichtingen en/of reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

M. Pitstra  
Florastraat 10
1695 BK Hoorn
tel:  (0031) (0)229-245497

marijke@pitstra.nl

The Museum of the 20th centure located at the most famous square in Hoorn 'de Rode Steen'          Pitstra familiewapen          The old Harbour in Hoorn, a good restaurant is located in the main tower 'De Hoofdtoren'

Last update 2008 Pension.Pitstra.nl 1997-2008 Design and Content: Bouke Pitstra